Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ενα βραβειο...πολλες πεταλουδες!!!



Μερες προσπαθω να κανω αναρτηση καθως και να αφησω σχολια στα μπλογκ και δεν τα καταφερνα!!!Σε καποια μπλογκ αλλαζα ονομα καθως ανακαλυψα! οτι ετσι μπορουσα να αφησω σχολιο!!Σε καποια δεν αφησα γιατι απλα δεν μπορουσα!!

Το πρωτο μου βραβειο το οποιο μου χαρισε η αγαπημενη σε ολες LOURDI!!!ευχαριστω καλη μου...τιμη μου!!Εγω με τη σειρα μου το αφιερωνω σε ολα τα μπλογκ...γιατι θεωρω οτι σε ολες αξιζει να το παρουν!!Ολα τα μπλογκ τα οποια εχω επισκευτει ειναι αξιολογα!!το εννοω...

Παμε τωρα στις πεταλουδες μου...στη συλλογη μου!!Αυτες τις πεταλουδες τις εχω βρει
σε διαφορα μπλογκ(πρεπει καποιος να μου πει πως θα βαζω το μπλογκ στο οποιο αναφερομαι!!)τις εχω εκτυπωσει σε Α4 και κατοπιν τις κολλησα σε πακετα απο κορν φλεικς,ζυμαρικα κ.α. και με την ..φοβερη υπομονη που εχω αποκτηση τελευταια τις εκοψα μια-μια!!!Ηθελα λοιπον να σας τις δειξω!!Την ωρα που τις απλωνα πανω στο μπαουλακι μου,ετσι ωστε να φαινοναι καλα ..μου ηρθε μια ιδεα!!!σκεφτηκα λοιπον¨¨αραγε ποσες ειναι????και να η ιδεα!!!!!Ειναι τοσες πολλες και εχω αλλες τοσες που δεν εχω κοψει ακομα!!!γιατι λοιπον να μην τις μοιραστω????Τι θα κανουμε ...θα μαντεψετε ποσες πεταλουδες ειναι και οποια βρει ποσες ειναι οι πεταλουδες η πλησιασει κοντα στον αριθμο θα κερδισει...τι αλλο???ΠΕΤΑΛΟΥΔΕς!!!! Προσοχη στο ..μετρημα γιατι εχει και απο κατω πεταλουδες που δεν φαινονται!!!!!

Το παιχνιδι αφορα τις πεταλουδες που ειναι στην εικονα(μην σας μπερδεψω επειδη ειπα οτι εχω και αλλες που δεν εχω κοψει!!!Φιλια.....

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

τα καταφερα!!







Με χαρα σας παρουσιαζω το πρωτο μου βιβλιο ευχων γαι βαπτιση!!!Το βιβλιο μου ζητησε η μαμα Βαρβαρα για τη βαπτιση της πανεμορφης κορουλας της που βαπτιστηκε σημερα με το ονομα Ελενη-Δημητρα!

Ο γολγοθας μου ..μεγαλος γιατι μου το ζητησε μολις χτες να της το φτιαξω!!!Οτι θελεις να φτιαξεις μου ειπε αρκει να βαλεις φραουλιτσες!!!Με επιασε πανικος..φραουλιτσες δεν ειχα,το μονο βιβλιο που ειχα ηταν ενα φορεματακι και αυτο ειχα μονο τα εξωφυλλα!!!!Ξεκινησα λοιπον να κοβω φορεματακια με το χερι και να φιαχνω φραουλιτσες με φιμο!!!Το εξωφυλλο με..ζορισε,το εντυσα με υφασμα..η πρωτη δοκιμη ..απετυχε και αναγκαστικα να φτιαξω αλλο εξωφυλλο(ευτυχως ειχα 3 εξωφυλλα και δεν απελπιστηκα).Πληροφοριακα σας λεω το κολλησα με ATG και πετυχε..ενω την πρωτη φορα εβαλα ατλακολ και μου σκεβρωσε....Στο εξωφυλλο εβαλα μονο τα αρχικα τως δυο ονοματων που βαπτιστηκε η μικρουλα ..γιατι δεν ειχα ολα τα γραμματα!!οι φραουλιτσες που στολιζουν τα αρχικα ειναι φτιαγμενες ετσι ωστε να φορεθουν και σαν κρεμαστο!!(εφτιαξα αλλες δυο μια για μενα και μια για την κορη μου!!!ειναι πολυ γλυκουλες!!Εδω θελω να ευχαριστησω τις φιλεναδες απο το Scrapbookers in Greece για την βοηθεια τους στις ερωτησεις μου....ευχαριστω και για την εμψυχωση....
Λοιπον το βιβλιο παραδοθηκε στη μαμα ..της αρεσε!!και μενα μου αρεσε παρολο που εκανα πολλα λαθη..τα οποια ευτυχως εχω ..καλυψει με επιτυχια!!!Ειχα κανει αρχικα 2 τρυπες να πιαστει το αλμπουμ..αλλα δεν μου αρεσε οπως ανοιγε και ετσι καλυψα τις τρυπες με κορδονια απο την προσκληση της βαπτισης...πολλες ατυχιες πανω στο αγχος να το τελειωσω..οπως μουτζουρες σε διαφορα σημεια...μου εδιναν την ιδεα της διακοσμησης!!!Τελικα απο τα λαθη βγαινει κατι καλο!!!Καλο σαββατοκυριακο....

Οι κριτικες σας θα με βοηθησουν...φιλια!!!



Τρίτη 10 Μαΐου 2011

the story begin..











Ημερα αναρτησεων σημερα!Αυτη τη συνθεση την εκανα με αφορμη την προκληση της Ειρηνης απο το Get Creative....η προκληση ζηταει την ηλικια μας στα τελευταια μας γενεθλια!!Η φωτο αυτη τραβηχτηκε την πρωτομαγια δηλ.ενα μηνα μετα τα γενεθλια μου!!Χρησημοποιησα το σκετς απο το Bird is The Word στο οποιο θα συμμετεχω με αυτη την προκληση η οποια ζηταει να ανφερομαστε στο begin/beggining..και επειδη προσφατα στο μαθημα της Μελενιας μαθαιναμε για τα χρωματα θα το αναρτησω και εκει ετσι ωστε να ...δει η Μελενια τα λαθη που πιθανον θα εχω κανει!!

Η συνθεση αυτη εχει αλλαξει πολλες μορφες λογω..ατυχηματων στις γωνιες..Εδω πρεπει να σας αναφερω οτι ξεκινησε απο..tag(δειτε την δευτερη φωτο) και εξελιχτηκε σε ΛΟ..νομιζω ομως οτι επρεπε να παραμεινει tag!!

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Νational Day For Scrapbooking!!!!

Καλημερα!!Μια ιδιαιτερη μερα σημερα για οσους ασχολιουνται με με το scrapbooking!!Ειναι η παγκοσμια μερα του χομπυ αυτου!!Με αφορμη λοιπον τη μερα αυτη, η φιλη μας η Λενα απο το Enjoy Scrapping μας εβαλε αρκετες προκλησεις γιαυτη τη βδομαδα!!Μια απο αυτες ειναι να φτιαξουμε μια συνθεση η ενα μινι αλμπουμ το οποιο να εχει σχεση με το Enjoy Scrapping.Εγω σκεφτηκα λοιπον να φτιαξω ενα αλμπουμ στο οποιο να βαλω ολες τις σφραγιδες μου ετσι ωστε να μπορω να βρισκω ευκολα αυτην που θελω!!! Δεν καταφερα να το τελειωσω και σκεφτηκα να το παρουσιασω σαν συνθεση...η οποια μπορει να καταληξει καδρακι στο εργαστηριο μου!!!Χρησιμοποιησα τα μανικια απο ενα τζην μπουφαν που εκοψα προ ημερων...με αυτο το υφασμα εντυσα το χαρτονι που προοριζεται για εξωφυλλο!!!την τσεπη την εκοψα απο ενα παλιο τζην του γιου μου..στην οποια σκεφτηκα να βαζω μεσα καποιες σημειωσεις!!!Η φωτο ειναι ...κλεμμενη απο το μπλογκ της Χρυσας και τραβηκτηκε στην πρωτη παγκρητια συναντηση την οποια διοργανωσε η Χρυσα με απολυτη επιτυχια!!και φοβερη οργανωση απο την ιδια!!

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

tags!!!!



Γεια σας!!!κατι που μου αρεσει πολυ να φτιαχνω ειναι τα tags...Η
φιλη μας η Λενα απο το enjoy scrapping μας καλει να φτιαξουμε μια ..μινι προκληση..Εγω εφτιαξα αυτα τα 2 tag..απο χτες .Το ενα φτιαχτηκε να συνοδευσει ενα diaper cake αντι καρτας και το αλλο φτιαχτηκε για ...μενα.Οταν ειδα λοιπον την προσκληση χαρηκα γιατι ειχα ηδη να δειξω 2..το ενα ειχε τελειωσει απο χτες και πηγε στον..προορισμο του μαζι με το δωρακι....το δευτερο το τελειωσα για την προκληση!!!Τα αλλα 2 θα τα δειτε στην επομενη αναρτηση εκτος και αν.. στρωθω να τα τελειωσω μεχρι αυριο το πρωι!!!!!


Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

!!!!!!

Kαλημερα!!!σημερα θα σας δειξω μια μπομπονιερα βαπτισης...η οποια θε με ζορισει μεχρι να τελειωσει!!!χρειαζονται πανω απο 2500 χιλιαδες φυλλαρακια !!!!τα φυλλαρακια τα εχω φτιαξει μενει ακομα να παρουν το χρωμα τους το οποιο για να ολοκληρωθει θελει 4 διαφορετικα υλικα!!Ειναι ενα ιδιαιτερο κομματι...κ δυσκολευτηκα να πω το ναι γιατι οσοι με ξερουν γνωριζουν οτι δεν μου αρεσουν οι..επαναληψεις!!!στο μονο που δεν ειμαι σιγουρη ειναι αν θα αφησω το μπομπονιερακι με τα κουφετα ως εχει η θα χρειαστει να το αλλαξω....αν θελετε πες τε μου τη δικια σας ιδεα ...σχετικα με το που να μπουν τα κουφετα!!!

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Καλο Μηνα!!!






Kαλο μηνα!!!Ελπιζω να περασατε ολοι καλα σημερα!!!Εμεις παντως περασαμε πολυ ομορφα...με φιλους παλιους και καινουριους!!!Ηταν μια περιεργη μερα σημερα..ξεκινησε με αλλαγη ..σχεδιου λογω του δυνατου αερα ο οποιος φυσουσε τοσο δυνατα που ηταν αδυνατον να μας αφησει να κατσουμε εξω!!!Ετσι αποφασισαμε να παμε βολτα στο ....βουνο σε ενα χωριο σε κατι φιλους .Εκει βρηκαμε μια πολυ ομορφη παρεα...Φανταστητε οτι τα λουλουδια για το στεφανι τα μαζεψα το απογευμα!!!!Απο τις λιγες φορες που καταφερα να ..φτιαξω στεφανι!!!!συνηθως ...φτιαχνω ενα μπουκετο!!!!Το λουλουδι της δευτερης φωτο.το λενε ΠΑΓΩΝΙΑ!!ειναι ενα υπεροχο λουλουδι το οποιο μυριζει υπεροχα ! !!!βρισκεται σε αποκρυμνα σημεια ,συνηθως στις ακρες καποιου γκρεμου!!!Εγω προσωπικα δεν το ειχα ξαναδει και απο οτι μου ειπαν ειναι ενα σπανιο λουλουδι!!!Καλα να περνατε ολοι και καλη επιστροφη!!!!