Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Καρτουλες!!!!



Καλημερα σε ολες τις γειτονισσες!!!
Ελπιζω να περασατε ενα υπεροχο 3ημερο!!Εμεις ειχαμε 5νθημερο γιατι ο Αγιος Δημητριος(μεγαλη η χαρη Του)ειναι πολιουχος στον τοπο μου....
Η βαπτιση που σας ελεγα εγινε περασαμε υπεροχα!!!Λεπρομερειες σε αλλη αναρτηση!!!
Σημερα θα σας δειξω 2 καρτουλες που εφτιαξα για το Get Greative....η μια ειναι η συμμετοχη μου στην προκληση της Ευδοκιας οπου μας ζηταει να παιξουμε με καφε μπλε και λιγο κοκκινο.Εφτιαξα μια καρτουλα με ενα κεκακι απο και μια φλυτζανα απο πηλο!
Η αλλη ειναι η καρτα που συνοδευσε το βιβλιο ευχων της βαπτισης και ειχε θεμα πριγκιπα βατραχο...θα παρετε μια ιδεα απο το ευχολογιο.Με αυτην την καρτα θα συμμετεχω στην προκληση της Ελενη που ζηταει χρωμα!mist και distress....νομιζω εχει και τα τρια!!
Ωστοσο μολις σημερα ειδα οτι μας....δωσανε παραταση στις προκλησεις μεχρι τις 5 Νοεμβριου με μια ακομα προκληση...ελπιζω να καταφερω να φτιαξω και τις υπολοιπες!!!
Να εχετε μια ομορφη βδομαδα...χωρις στεναχωριες!!!!!

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

"Ολα λευκα"





Καλησπερα!!Τι μου κανετε???Εγω ειμαι καλα αφου περασα μια ομορφη μερα και τελειωσα επιτελους τις μπομπονιερες και το βιβλιο της βαπτισης η οποια ειναι σημερα!!!Προσεχως φωτο!!!
Σημερα η αναρτηση αφορα την δημιουργια της πρωτης μου καρτουλας η οποια με εθισε και εφτιαξα και δευτερη!!!!
Την αφορμη για την γαλαζια καρτα την πηρα οταν εφτιαξα ενα δωρο για ενα νεογεννητο αγορακι το οποιο θα εστελνα και σκεφτηκα οτι μια καρτα ειναι απαραιτητη!!
Την ασπρη καρτα την εφτιαξα για να συνοδευσει το diaper cake που βλεπετε!Η επιθυμια ηταν μια τουρτα "ολα λευκα"...βλεπετε το μωρακι ειναι ακομα στην κοιλια της μαμας η οποια μαζι με τον μπαμπα δεν θελουν να ξερουν το φυλο του μωρου τους!Η θεια λοιπον που θα τους παει το δωρο λογω επετιου γαμου που εχουν σημερα ηθελε μια λευκη τουρτα για το μωρακι που θα ερθει σε λιγους μηνες!!Μια λεπτομερεια μου αρεσει ιδιαιτερα σε αυτην την τουρτα...ειναι το στρογγυλο κουτακι το οποιο ειναι θηκη για πιπιλα...και το οποιο στολισα οπως επισης και την πιπιλα που εβαλα μεσα...δεν εχω φωτο με την πιπιλα...εγινε super!!Το μπουκετακι στα χερια του αρκουδου ειναι με καλτσακια!
Θα συμμετεχω στις προκλησεις του Get Greative με την γαλαζια στην προκληση της Μελενιας που ζηταει να χρησημοποιησουμε αποχρωσεις του γκρι-γαλαζιου και εκρου...
Με την λευκη καρτα θα συμμετεχω στην προκληση της Marie που ζηταει αναγλυφη θερμη αποτυπωση....
Ελπιζω να προλαβω να φτιαξω καρτες και να συμμετεχω και στις υπολοιπες προκλησεις οι οποιες ειναι οντως προκλησεις για μενα!!
Ευχομαι να περασετε ενα ομορφο ΣΚ...οπως το θελετε!!!!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Mια συνθεση με πολυ αγαπη!!!


Αυτην την αναρτηση προσπαθησα αρκετες φορες να την κανω!!!Οπως εξηγω και στην προηγουμενη αναρτηση...εχω προβλημα στο να κανω αναρτηση πολλων φωτογραφιων και κατω απο την καθε μια φωτο.να γραφω την δικια της ...ιστοριουλα!!
Παμε στην συνθεση μου....αφιερωμενη αποκλειστικα στο ζευγαρι της φωτογραφιας!!!Επετειος 17 χρονια γαμου.Μια ομορφη ιστορια θα μπορουσε να γραφτει γιαυτο το γαμο!!Ενα γαμο ευτιχισμενο με γερα θεμελια ικανα να στησουν ενα ομορφο σπιτικο!!Ενα γαμο με πολυ αγαπη ,ερωτα και ευτυχια...ενα γαμο με δυο υπεροχα παιδια που συμπληρωνουν το ομορφο σπιτικο...ενα γαμο με πολυ κατανοηση η οποια ειναι απαραιτητη για την επιτυχια του!Μια μεγαλη αγαπη που ευχομαι να μην σβησει ποτε........σαν να ηταν χτες ,σαν να μην εχουν περασει ολα αυτα τα χρονια ...σιγουρα υπηρχαν και θα υπαρχουν πολλες συγκρουσεις μεσα σε αυτον το γαμο...ευχομαι ομως να ειμαστε παντα δυνατοι και αγαπημενοι ετσι ωστε να μπορουμε να περναμε τα εμποδια οπως το καναμε μεχρι τωρα.......ενας γαμος...ο δικος μας !!!!!

Οταν ξεκινησα να κανω αυτην τη συνθεση ηθελα να ειναι κατι ομορφο οπως και η ιστορια μας!!!Προβληματιστικα για τα χαρτια!!Κλασικη περιπτωση να μην θελω να χαλαω τα χαρτια μου!!Στο μυαλο μου ηρθε η ..αξια της φωτογραφιας και ειπα.. κοβε!!!!Χρησημοποιησα το κιτ curio που ειχα παρει εδω και καιρο απο την Λενα enjoyscrapping.Το σκετς δεν ειναι καποιο συγκεκριμενο αλλα ο τιτλος ταιριαζει στην προκληση του Bird is the Word!!Eχω πολυ καιρο να παρω μερος σε προκληση και σκεφτομαι να συμμετεχω σε αυτο!!!
Να εχετε μια υπεροχη μερα...ειναι ιδανικη για καφεδακι με τετοια λιακαδα που εχουμε σημερα!!!

Βραβειο και παιχνιδι!



To βραβειο αυτο μου το χαρισε η μπλογκοφιλεναδα μας Ευθυμια και την ευχαριστω πολυ!!Το παιρνω να το στολισω στο σπιτακι μου και φυσικα αποδεχομαι το παιχνιδι των 7!!!!
Τι να γραψω λοιπον τις παραξενειες μου ??η τα καλα μου???
1)Μην πειραξεις την οικογενεια μου...την εχεις βαψει
2)Αφιερωνω πολλες ωρες στο σπιτι....δεν μπορω να λειψω απο κει για πολυ!!
3)Μου αρεσει να δημιουργω...ειτε αυτο ειναι γλυκα ειτε φαγητα ειτε κατασκευες!!!
4)Μου αρεσει να διαβαζω τα σχολια σας στις αναρτησεις μου!!
5)Ειμαι παραξενη με τον καφε(οπου μου επιτρεπουν τον φτιαχνω μονη μου)
6)Μια λαθος κουβεντα μπορει να με κανει να κατεβασω τα ..μουτρα.
7)Δεν νευριαζω ευκολα αλλα μπορει να νευριασω για χαζο λογο!!
Αυτα......
Παρολιγο να ξεχασω!!!Το αφιερωνω σε οποια μπλογκοφιλεναδα δεν το εχει παρει ακομα!!!!

Ηθελα να κανω παραλληλα αλλη μια αναρτηση αλλα δεν ξερω τον τροπο να βαζω φωτο να την σχολιασω και μετα να βαλω αλλη φωτο να κανω τα σχολια ...δεν ξερω με λιγα λογια να χωριζω τα θεματα σε μια αναρτηση....εδω λοιπον περιμενω τη βοηθεια σας!!!!
Ετσι λοιπον αναγκαζομαι να κανω ξανα αναρτηση!!!!!

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Γεννητουρια!!




Καλημερα σε ολη την γειτονια!!!Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!
Εγω αυτες τις μερες τρεχω...και ποτε θα μου πειτε δεν τρεχεις!!Μου εχει γινει πια μια γλυκια συνηθεια το τρεξιμο εφοσον αφορα δημιουργιες!!!Η ξαδελφη μου αποφασισε επιτελους να βαπτισει το γιο της μετα απο δυο αναβολες της βαπτισης!!!Η βαπτιση θα γινει 29 Οκτωμβριου!!! σε δυο βδομαδες.Εγω λοιπον ανελαβα να φτιαξω τις μπομπονιερες των μεγαλων μιας και οι παιδικες εχουν αγοραστει ηδη...Θα τις δειτε οταν ειναι ετοιμες!
Αυτες τις μερες ομως ειχαμε και γεννητουρια!!
Η κουμπαρα μου γεννησε ενα κοριτσακι...ενα κουκλι!!!Ειπα λοιπον να της φτιαξω μια ανθοδεσμη για την πρωτη επισκεψη στην κλινικη μιας και το δωρο που πηραμε για το μωρο δεν γινοταν να παει στην κλινικη..μην παω λοιπον με αδεια χερια και εφτιαξα αυτο το μπουκετο με καλτσακια!!
Η τουρτα ειναι για ενα αγορακι που γεννηθηκε την επομενη μερα ...Το κουτι ειναι και αυτο δωρακι για αγορακι... το οποιο εχει μεσα μπουκετακι με σαλιαρες,καλτσακια, πετσετακια και μια πανα!!
Τα κουτια με τα δωρακια εχουν γινει τελευταια η αδυναμια μου γιατι ειναι τοσο ομορφα και ιδιαιτερα σαν δωρα ..εκτος αυτου ειναι χρησιμα απο μονα τους!!! Εχω φτιαξει τοσα κουτακια αλλα φοβαμαι οτι θα γινω κουραστικη αν καθε φορα σας δειχνω κουτια που εχω φτιαξει!!Κατα διαστηματα ομως θα φροντισω να σας δειχνω καποιο διαφορετικο!!!

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Εβελινας beaute corner"...



Χτες ηταν τα γενεθλια της κορης μου....εκλεισε τα 13!Πως περνανε τα χρονια!Θυμαμαι εκεινη την μερα πηγαμε στον γιατρο για εξεταση και μου λεει"εχεις διαστολη και ετοιμαζεσαι για γεννα".Ηταν Παρασκευη 9 Οκτ.1998 και την Κυριακη ειχαμε εκλογες!!Δεν γενναω σημερα λεω στο γιατρο...την Κυριακη θελω να ψηφισω εναν φιλο...θα ερθω να γεννησω την Δευτερα του ειπα και εφυγα!!!Το βραδυ πηγα ...ετοιμη ,η Εβελινα δεν μπορουσε να ...περιμενει μεχρι την Δευτερα!!!Γεννησα τοσο γρηγορα που δεν το καταλαβα(ετσι γεννησα και το γιο μου).Λογω εκλογων ειχε αποκλειστει απο προεκλογικες ομιλιες ολο το τετραγωνο και συνεπως δεν μπορουσε να ερθει αμεσα ο αναισθησιολογος...ηρθε μιση ωρα μετα την γεννα.Αυτο σημαινει οτι κρατησα την κορη μου αρκετη ωρα αγκαλια"Δεν ειναι δικο μου μωρο"..ελεγα στο γιατρο ειναι μαυρη και κακασχημη του φωναζα...αλλο μωρο μου φερατε!!!Γλυκιες αναμνησεις......
Παμε τωρα στην τουρτα μας!!Παντα εφτιαχνα μονη τις τουρτες και στα δυο μου παιδια...παντα με αγαπη και πολυ ενθουσιασμο!!!Φετος στον γιο μου δεν ειχα πολυ διαθεση για...παιχνιδια με τουρτες και δεν την στολισα καθολου,εξαλου μπηκε στα 15.."τι στολισματα βρε μαμα θα κανεις μου ειπε".Οταν ρωτησα την μικρη με τι θα στολισω την τουρτα της φετος μου ειπε"Μην την στολισεις αρκει να ειναι τουρτα μερεντα!!(η αγαπημενη μας τουρτα...καποια στιγμη θα κανω αναρτηση την συνταγη...εξαλου την χρωσταω!!!κοριτσια δεν σας ξεχασα!!)Ειχα λοιπον αποφασισει να την κανω απλη με τριμα σοκολατας.Το φλας ηρθε ενα βραδυ 12 ωρα!!!Πιανω τον αγαπημενο αλλα ξεχασμενο τωρα τελευταια πηλο και αρχισα να δημιουργω!!!!το τι εφτιαξα το βλεπετε στην τουρτα..ειναι ολα μινιατουρες απο 2-6 εκ. εκτος ενα μολυβι ματιων,αυτο ειναι σε κανονικο μεγεθος!!Εβαλα ρουζ με το πινελακι του,σκια,μολυβια, κραγιον,λιπ γκλος,το τσαντακι μου εσπασε στην προσπαθεια να το βαλω στην τουρτα!!δεν πτοηθηκα το εβαλα με υποστειλοματα!!!στο πουγκακι εβαλα ενα δακτυλιδι επισης απο πηλο...ακομα και το κερι ηταν στολισμενο αναλογα!!!Η σκεψη για τον στολισμο ηρθε οταν προσπαθουσα να σκεφτω κατι διαφορετικο αλλα ενδιαφερον για μια εφηβη οπως η Εβελινα...Σπασαν ρεκορ φωτογραφιας χτες το βραδυ!!!Εγω την χαρηκα πολυ αυτην την....δημιουργια μου και ειδικα οταν ειδα την εκφραση της κορης μου την ωρα που της την εδειξα!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...να εισαι παντα υγιης και χαρουμενη!!!!
Με την πρωτη ευκαιρια ολα αυτα τα στολιδακια σκεφτομαι να τα ξαναστολισω φτιαχνοντας μια ομορφη συνθεση για το δωματιο της!
Εννοειτε οτι κατω απο καθε στολιδακι που εβαζα στην τουρτα τοποθετουσα αλουμινοχαρτο!!μην παθουμε και τιποτα με τα χρωματα που ειχαν πανω!!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

!!!!!!



Καλησπερα!!!Η μια μετα την αλλη αναρτηση μπας και προλαβω να σας δειξω τι εχω δημιουργησει ολο τον καιρο που ειχα..χαθει!!!
Τους πινακες αυτους τους εφτιαξα για ενα νεοφωτιστο αγορακι,τους οποιους μου ειχε ζητησει μια καλη φιλεναδα να τους κανει δωρακι στη βαπτιση...Καθηστερησα βεβαια να τους φτιαξω μιας και εχω θεμα με τα αγορακια!!!Παντα κολλαω στο τι θα φτιαξω ειδικα οταν πρεπει να βαλω συγκεκριμενα χρωματα!!Το γαλαζιο καθως και το κοκκινο δεν ειναι στις αδυναμιες μου!Παρολα αυτα μου αρεσε πολυ το αποτελεσμα ...και το σημαντικοτερο αρεσαν και στη φιλεναδα μου...ελπιζω οτι αρεσουν και στην μαμα!!!
Η επομενη αναρτηση ...ελπιζω να εναι μια ομορφη καρτα θα κανω την πρωτη μου προσπαθεια μιας και δεν εχω ξανακανει καρτα.....μια καρτα γενεθλιων!!!!!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Φθινοπωριασε!!!


Καλο μηνα σε ολη την μπλογκογειτονια!!Το φθινοπωρο ηρθε.. αν και εγω πιστευα οτι θα ειχαμε συνεχεια του καλοκαιριου μεχρι το Νοεμβριο οπως γινεται τα τελευταια χρονια!Αυτο που με αγχωνει ειναι η αλλαγη στις ντουλαπες!!!!!
Αναρτησεις δεν κανω τελευταια..οχι οτι δεν δημιουργω απλα εχει αρχισει ο μπλογκερ να μου σπαει τα νευρα!!Ενω ξεκινω να κανω αναρτηση και εφοσον εχω γραψει το κειμενο μου ,μολις φτανω στο σημειο να βαλω φωτο.κατι συμβαινει και δεν μου βγαζει τιποτα!!!Συν της αλλης ...εχασα καποιες φωτο μεσα στο χαος και στην ανοργανωσια που επικρατει στις εικονες μου!!!Που θα παει θα τις βρω...
Αυτες τις μερες εχω βαλθει να φτιαχνω γλυκα κουταλιου και μαρμελαδες!!Η φιλη μας η Vita με εχει ξεμυαλισει με τις υπεροχες συνταγες της !!!!Το κερασμα θα σας το κανω μαζι με τις φωτο οταν τελειωσω με το καλο την εμφανιση των βαζων μου....
Χτες εφτιαξα για μια φιλη καποια δωρακια για ενα νεογγενητο κοριτσακι...αρχικα μου ζητησε να της φτιαξω μια τουρτιτσα ,αλλα μου εφερε τοσα πολλα πραγματακια που δεν γινοταν να μπουν ολα πανω στην τουρτα!Ετσι δοκιμασα να της φτιαξω ενα μωρακι ετσι ωστε να το ντυσω με το ενα απο τα 6 φορμακια που μου εφερε...η πιπιλα εχει τοσο γκλιτερ που αμφιβαλω αν η μαμα την δωσει στο μωρακι!! Στο κεφαλακι εβαλα αλλο ενα φορμακι αντι για σκουφακι ,το μπουκετο το εφτιαξα με τα υπολοιπα φορμακια!!!και το οποιο τυλιξα με μια πανα και ενα σεντονακι!!Αν καταλαβατε η φιλεναδα μου αγορασε τοσα πολλα πραγματακια που ηταν φυση αδυνατον να μπουνε ολα πανω σε μια τουρτα!!!