Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Χρονια πολλα!!

Χρονια πολλα σε ολους!!! Ελπιζω να περασατε ολοι ενα ομορφο τριημερο...εμεις περασαμε υπεροχα!
Εδω περασαμε τα Χριστουγεννα!!!Ειναι το χωριο του πεθερου μου νοτια Κρητη!!Ειναι ενα πανεμορφο χωριουδακι με υπεροχη θεα!Συνηθως εκει παμε Αποκριες και Πασχα!!Φετος ειπαμε να παμε και Χριστουγεννα!!Ξεκινησαμε το Σαββατο...φαγαμε ηπιαμε και το πρωι ξυπνησαμε οπως παντα με πολυ καλη διαθεση!!!Το σοκ παθαμε οταν ειδοποιησανε τον ξαδελφο μας οτι του ανοιξαν το σπιτι!!Διαρηξη...εφυγαν κακην κακως!!!!Δυστηχως συμβαινουν αυτα τα περιστατικα..ευτυχως δεν καταφεραν να παρουν τιποτα..ειχαν ομως καταστρεψει εισοδους και παραθυρα!!Αποφασισαμε να "ξεχασουμε "το συμβαν και συνεχισαμε την μερα μας!!!Η μεγαλη εκπληξη ηρθε οταν μας επισκεφτηκε ενα ζευγαρι(συνηθηζεται στα χωρια σε μεγαλες γιορτες και οπου ακουγεται φασαρια...γλεντι δηλ. να κανουν επισκεψεις)να μας ευχηθει τα Χρονια Πολλα!!Το ζευγαρι ηλικιας η Βασω 72 χρ.και ο κυριος Γιωργος 83 χρ.Η Βασω ξαδερφη του πεθερου μου και ο ...συντροφος της..ετσι μας τον συστησε!!Και οι δυο εχουν χειρεψει απο χρονια και οταν γνωριστηκαν αποφασισαν να συζησουν για οσα χρονια τους απομενουν!!!Δεν μπορω να περιγραψω την ζωντανια αυτων των...μεσηλικων,η Βασω γλεντζου παντα αλλα και ο συντροφος της "παληκαρι"
Και αυτος ειναι ο "αρχοντας" του σπιτιου...ο πεθερος μου (πατριος του αντρα μου)ενας υπεροχος ανθρωπος ,μεγαλη καρδια ,φοβερος οικοδεσποτης...ενας σπανιος Ανθρωπος!!!Ο Στελιος στον οποιο οφειλουμε πολλα!!!
Να ειστε καλα και να περνατε υπεροχα!

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Καλα Χριστουγεννα!!

Εδω θα...ηθελα να ημουνα αποψε!!!! Καλα Χριστουγεννα!Ευχομαι να περασετε ομορφες γιορτες με αγαπημενα προσωπα!!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Οι αντρες της ζωης μου!

Καλημερα σε ολη την γειτονια!!!! Βλεπω τις Χριστουγεννιατικες κατασκευες σας και ειλικρινα ..ζηλευω!Εγω δεν κανω τιποτα Χριστουγεννιατικο ...μονο καποια γουρια!!!Οπως σας εχω πει και σε αλλη αναρτηση αυτο το διαστημα δουλευω πανω σε εικαστικους πινακες!Επειδη ομως μου ελειψε το scrapbooking και με αφορμη την προκληση της Ελινας στο Scrapbookers in Greece ειπα για διαλειμμα να φτιαξω μια συνθεση!Η προκληση μας ζηταει να φτιαξουμε μια συνθεση για τους αντρες μας(μιας και δεν συνηθηζω να φτιαχνω αντρικες συνθεσεις ειπα να το τολμησω!!Ελεγα να φτιαξω μια στον γιο μου αλλα μετα αποφασισα να χρησημοποιησω την συγκεκριμενη φωτο η οποια μου αρεσει πολυ αν και τραβηχτηκε πριν 2 χρονια!!!Συνθεση εξπρες μπορουσα να την ονομασω...την εφτιαξα σε 2 ωρες περιπου(ρεκορ για μενα που χρονοτριβω παντα με τις συνθεσεις μου)..Εμενα μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα!!Τα...στολιδια που χρησημοποιησα ειναι μικρες ζημιες του γιου μου που εκανε κατα καιρους απο μικρος(ολα τα κρατουσα!!!!)Εχω ενα κουτι με βιδες πομολα σπασμενα καλωδια κομμενα ροδες απο διαφορα παιχνιδια και πολλα αλλα!Παντα ηξερα οτι κατι θα τα κανω!!!!!!Εδω λοιπον εβαλα το φερμουαρ απο μια ζακετα που του εχω αλλαξει 2 φορες(μικρος καταστροφεας ηταν παντα)Τα εχω περασει ολα με λιγο gesso..Τα καλαμακια ειναι η... αδυναμια του!!παντα του αρεσει να τα μασαει...αυτο το πηρα χτες απο το στομα του!!!!χαχα!!εν θα πω ομως το ιδιο για τον αντρα μου...ειναι το αντιθετο απο τν Κωνσταντινο!!Ειναι προσεκτικος σε οτι κανει..οχι βεβαια οτι δεν σπαει!!
Να σας πω κατι που ειδα χτες οταν εδειξα στο γιο μου την συνθεση του!!!Χαρηκε τοσο πολυ!!!!!!!!!!!συνηθως κανω στην κορη μου LO...ο γιος μου δεν θελει να τον βγαζω φωτο.Ετσι πιστευα οτι ηταν κατι που του ηταν αδιαφορο!!!Ποσο εξω επεσα!!!! Ας παμε στα Χριστουγεννιατικα τωρα!!!Την Κυριακη που μας ερχεται θα γινει στην περιοχη μου ενα Χριστουγεννιατικο παζαρι!Το διοργανωνει ο συλλογος γυναικων της περιοχης...τα εσοδα θα πανε στο Σπιτι των Αγγελων!Μαθαινω οτι οι γυναικες εχουν φτιαξει απιστευτα πραγματα!!Εγω προσωπικα τους φτιαχνω καποια γουρια!!Θα σας τα δειξω μετα το παζαρι...ετσι και αλλιως δεν τα εχω ετοιμασει ακομα!! Αρκετα για σημερα...νομιζω σας κουρασα!Ευχομαι να εχετε μια υπεροχη βδομαδα...βλεπω τις δημιουργιες σας...ισως δεν αφηνω σχολια....αλλα δεν μπορω να μην σας παρακολουθω..παθαινω στεριτικο συνδρομο χαχα!!!! φιλια!!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

.......πλησιαζουν τα Χριστουγεννα!!!!

Kαλο μηνα σε ολη την γειτονια!!!!! Τελευταια περναω βιαστικα απο τα σπιτακια σας και θαυμαζω αυτα που φτιαχνετε!!!!Λιγος ο χρονος μου και ειναι μερες που σκεφτομαι οτι η μερα επρεπε να εχει περισσοτερες ωρες...να προλαβαινω να κανω περισσοτερα πραγματα!!Εχω ξεφυγει εντελως...εχω γινει τοσο υπερβολικα πολυασχολη που νομιζω οτι δεν ειναι φυσιολογικο!Εσεις το παθαινεται αυτο???Η τιμωρια μου ειναι τα ξημερωματα...με τιμωρει η αρθριτιδα μου και εχω φοβερους πονους!Δεν υποκυπτω ομως...συνεχιζω!! Εχω τρελλαθει με τις χριστουγεννιατικες δημιουργιες σας!!Ναστε καλα που με ξεσηκωνετε και προσπαθω να δημιουργω εστω και με το ζορι!Αν καταλαβατε δεν εχω και πολυ καλη διαθεση τελευταια!Προσπαθω ομως μεσα απο τις δημιουργιες να ανεβαζω λιγο την διαθεση μου!Ετσι ξεκινησα χτες να φτιαξω κατι για τον διαγωνισμο της Ανεραιδας!Απο προχτες μου ελεγε η κορη μου οτι θελουν να στολισουν την ταξη τους εν οψη Χριστουγεννων...ετσι αρχισα να σκεφτομαι τι να φτιαξουμε εκτος απο το δεντρο!Ειχα σαν βαση ενα πινακα ανακοινωσεων αλλα ηταν αρκετα μεγαλος...80 επι 60...δυσκολο να βρω κατι να γεμισει!!Και βρηκα ...το θεμα μου μεσα σε μια ξεχασμενη σακουλα!!!!Τσοχες,δεντρακια και μια φωτογραφια με αυτο το υπεροχο σκηνικο (τρελλαινομαι για χιονισμενα τοπια)Το αποτελεσμα με εντυπωσιασε παρολο που η τσοχα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου υλικα!!(τη συγνωμη μου στους λατρες της τσοχας).Μεχρι που μουρθε η σκεψη να τον κρατησω σπιτι μου!!!Οχι θα παει στο σχολειο!Αυτος εξαλου ηταν ο σκοπος οταν ξεκινησε η δημιουργια του!!
Και κατι αλλο πολυ ομορφο που εκανα αυτες τις μερες!!Αυτο το ΣΚ ηταν στο Ηρακλειο για σεμιναρια η Μαριαννα Κοντε!!!Ειχα δηλωσει απο την αρχη συμμετοχη αλλα οχι με ιδιαιτερο ενθουσιασμο!!!Απλα ηθελα επιτελους να συμμετασχω σε ενα σεμιναριο!!!!!!!!!!!!!ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΚΑ παρολο που πολλες απο τις τεχνικες τις ηξερα ,στο τελος της μερας δεν ενοιωθα ουτε κουραση...παρα μονο ενθουσιασμο!!!Η Μαριαννα ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος ,φοβερη επαγγελματιας....υπομονετικη παρολο που την τρελλαναμε!και εχει ενα μοναδικο τροπο να σου μεταδωσει τις γνωσεις της και τα μυστικα της!!!Τα εργα που φτιαξαμε θα σας τα δειξω μολις συμπληρωσω καποια πραγματα που θελω να βαλω ακομα μιας και τους εφτιαχνα με σκοπο να μπουν στο δωματιο της κορης μου το οποιο προσπαθω να το αλλαξω απο παιδικο σε πιο θηλυκο!!!χαχα..τωρα θα αρχισω να γαζωνω τις κουρτινες της!! Συνεχιζω να φτιαχνω πινακες μου οι οποιοι με εχουν λιγο μπλοκαρει...και δεν μπορω να φτιαξω καποια Χριστουγεννιατικα πραγματα για το σπιτι μου...θα βρω χρονο ομως και γιαυτo! Επισης θα ηθελα να σας πω για το συναισθημα που ενοιωσα οταν ειδα οτι η συμμετοχη μου στο Get Creative για τον μηνα Νοεμβρη...πηγε πολυ καλα...πολυ σημαντικο για μενα και τις προσπαθειες μου...συγκινηθηκα πολυ ..σαν να ειχα κερδισει(δεν ειναι μονο το δωρο που σε κανει να χαιρεσαι σε μια προκριση).Ο λογος που χαιρομαι ειναι αυτην την συνθεση...οταν την εκανα λες και εβγαινε μεσα απο την καρδια μου.....Χτες ηταν τρεις μηνες απο "εκεινη" την μερα!! Αρκετα σας κουρασα με τις συγκινησεις μου..... Να περασετε υπεροχα και να εχετε μια γλυκια αναμονη ...ερχονται Χριστουγεννα!!!!!!!!! φιλια!!!!