Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Get Creative Challenge`s

Καλημερα γειτονια!!!επιτελους φθινοπωριασεκαι επεσρτεψε η διαθεση μου για δημιουργια!
Σημερα θα σας δειξω καρτες...ναι η καινουρια μου αγαπη!!!αν μου ελεγε καποιος προ καιρου οτι θα επεφτα με τα μουτρα στις καρτες θα γελαγα....ποτε δεν με ενδιεφερε το συγκεκριμενο κομματι..να ομως που κολλησα...
...ενα βραδυ σερφαροντας επεσα πανω στο μπλογκ της Minnas...η οποια φτιαχνει υπεροχες καρτες ,εχει ενα ιδιαιτερο στυλ το οποιο μου ταιριαζει...και επειδη ειναι ο μηνα της καρτας..το Get Creative εχεο παρα πολλες προκλησεις!!
δεν θελω να σας κουραζω αλλο και επειδη ειναι μεγαλη η αναρτηση ας ξεκινησουμε με την προσκληση της Channas ¨¨October 3rd Channas challenge¨¨ η οποια θελει σφραγιδα να ειναι το κεντρικο κομματι της καρτας..εφτιαξα μια καρτα για τα γενεθλια της κορης μου την οποια ειδα εδω και ξετρελαθηκα!!
η επομενη καρτα ειναι για την προκληση της Ελινας October 11th Elinas challenge η οποια ζηταει να χρησημοποιησουμε χαρτονι εφτιαξα αυτην την καρτα  στην οποια εβαλα την καρδια απο χαρτονι
η επομενη καρτα ειναι για την προκληση της Νατασας October 9th Natasas challenge και η οποια ζηταει να χρησημοποησουμε την τεχνικη resist ..εγω λοιπον σφραγισα με ακρυλικη μπογια την καρτα και μετα εβρεξα το χαρτι μου και με πινελο απλωσα distress με ανι και εβαψα ολη την σελιδα...και επειδη μου φανηκε λιγο μουντο το αποτελεσμα ψεκασα με mist

επομενη καρτα γιατην προκληση της Μελενιας October 19th Melenias challenge η οποια ζηταει να φτιαξουμε μια καρτα γενεθλιων
η προκληση της Ελενας  October 7th Elenas challenge ζηταει μια καρτα με λευκο φοντο...τελικα κατεληξα σε μοα ολολευκη νυφικη καρτα...

η προκληση της Marie October 17th Maries challenge ζηταει μια απλη και καθαρη καρτα
η προκληση της Ολγας October 22nd Olgas challenge ζηταει μια στρογγυλη καρτα..
...ουφ...τελειωσα με τις καρτες...μου ειναι δυσκολο να κανω αναρτησεις!!!!
θα σας δειξω και ενα πειραμα που ειδα σε καποιο μπλογκ το οποιο δεν μπορω να βρω να σας βαλω συνδεσμο....ελεγε η αγαπημενη μου Paulien πως να φτιαξουμε δικια μας μασκα με dolie..πειραματιστικα λοιπον και ιδου το αποτελεσμα
τρεις προσπαθειες με το dolie που βλεπετε στην κατω μερια το οποιο εκανα embosing 2 φορες μπρος πισω και  μετα σφραγισα το ροζ χαρτι ειναι με ακρυλικη μπογια και το πρασινο με gesso........
θα σας δειξω και μια συνθεση που εκανα για το νεο μπλογκ της Χρυσας 


η Παρασκευη μας προσκαλεσε σε μια προσκληση-προκληση  στην οποια πρεπει να δημιουργησουμε μια συνθεση με φωτο που εχουμε απο συναντηση με σγραποφιλεναδες...ειχαμε λοιπον συναντηθει το καλοκαιρι στο Ρεθυμνο με τα κοριτσια οποτε χρησημοποιησα τις φωτο που βγαλαμε εκεινη την μερα,,
και μια κοντινη
αξιζει να σας πω οτι αν οχι ολα αλλα τα περισσοτερα υλικα που εχω χρησημοποιησει σε αυτες τις δημιουργιες ειναι απο τα "σκουπιδια"μου και καποιων φιλεναδων μου!!
αυτα προς το παρων...μειναν ακομα καποιε καρτες να φτιαξω ..ελπιζω ...τις οποιες θα σας δειξω σε αλλη αναρτηση!!!!!!!!!!!!!
καλα να περνατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





16 σχόλια:

Rania K. είπε...

Τι να πω φιλενάδα? Οτι είσαι απίστευτη??? Η κάρτα για την Όλγα " τα σπάει"!!! Καλή επιτυχία σε όλα!!

Eleni Gratsia είπε...

Κατερίνα τι υπέροχη δουλεια που έχεις κάνει ... πω, πω ... δυσκολο να διαλέξω μια αγαπημένη κάρτα ... αλλά και η συνθεση για τις Χρυσας την προκληση ... φοβερη!!!

Elina είπε...

Τι να πω!!! Η μια καλυτερη από την αλλη!!! Το χεις και το παραχεις με τις καρτες θα ελεγα!!!! Και η συνθεση ειναι πολύ όμορφη και ιδιαίτερη! Καλη επιτυχία Κατερινιώ!!!

geoleoan είπε...

αυτο θα πει δημιουργικος οιστρος και η μια καλυτερη απο την άλλη !!! εισαι απίστευτη!!!

Christina V. είπε...

Κατερίνα τι υπέροχες κάρτες που έφτιαξες! Και η σύνθεση έχει φοβερό στήσιμο και χρώματα! Καλή επιτυχία και περιμένουμε τις επόμενες κάρτες! Νομίζω σου πάνε πολύ!

Unknown είπε...

Καλά, τι να πρωτοσχολιάσω;;;; Πραγματικά η μία σου δημιουργία καλύτερη από την άλλη! Αυτό που θα πω είναι ότι χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ που φαίνεται να κόλλησες το μικρόβιο της κάρτας, χιχιχι Και που φέρνεις το χαρακτηριστικό σου στυλ και στον χώρο των καρτών, μπράβο! Και η σύνθεση είναι πανέμορφη....

Ευχαριστούμε για όλες σου τις συμμετοχές... και περιμένουμε την συνέχεια που υποσχέθηκες! ;ο)

Dolly Daydreams είπε...

Katerina, for once i am nearly speechless !!! What an an amazing array of beautiful cards , I like the others would be hard pushed to choose a favourite they are all stunning ! Like Natasha i'm so happy to see you translating your beautiful style into cards long may it continue. Thank you for your constant support at Get Creative and good luck.

Marie

Scrap-crafts είπε...

Κατερινάκι είναι εξαιρετική!!! Τέλεια τα χρώματα, η διάταξη όλων... αυτή η χαρτοταινία (νομίζω τέτοια είναι ε?... ) με το special φοβερή ιδέα!

Irini είπε...

You have blown me away with your creativity!!!!!!!!!!
Stunning cards such fabulous takes on the challenges and your layout is FABULOUS!!!!!!! absolutely loving all that you are creating...cant wait for more!!!
hugz
iirni

Unknown είπε...

Υπέροχη δουλειά πραγματικά!!!!!Η κάρτες η μια καλύτερη από την άλλη!!!η ΣΎΝΘΕΣΗ ΣΟΥΠΕΡ...Και αυτό το στυλ διαφορετικό από το δικό σου και όμως το κατάφερες θαυμάσια!!!Μπράβο για την καταπληκτική δουλεία που από κοντά είναι ακόμη πιο μοναδική!!!!!!!Καλή επιτυχία!!!!

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Καλα για τις καρτες δεν εχω λογια, η μια καλυτερη απο την αλλη..Για την συνθεση να πω και εγω οτι ειναι δια φορετικη απο οτι κανεις συνηθως, αλλα υπεροχη!!! Ευχαριστουμε πολυ !!

olga είπε...

Τι όμορφες όλες οι δημιουργίες!!! Πολύ ιδιαίτερες και ξεχωριστές! Πολύ όμορφη δουλειά Κατερίνα μπράβο σου!!

puccarina είπε...

Όταν εγώ φωνάζω κάνε κάρτες έχω άδικο????? Κατερινάκι μου είναι ΟΛΕΣ υπέροχες!!!!! Ελπίζω να μην σταματήσεις να φτιάχνεις καρτουλες γιατί τώρα γλυκάθηκα και θα μου λέιψουν!!!! Έχει δίκιο η Νατάσα το στύλ σου είναι τόσο ιδιαίτερο και μένοντας πιστή σε αυτό ακόμα και στις κάρτες μας φέρνεις κάτι καινούριο στο χώρο των καρτών! σε ευχαριστούμε πολύ πολύ που έπαιξες μαζί μας αυτό το μήνα και ελπίζω να βλέπω εκτός απο τις ύπέροχες συνθέσεις σου και τις υπέροχες κάρτες σου και του επόμενους μήνες!!!

Channa είπε...

Beautiful work, love cards. Thank you for joining us at Get creative. Channa

Melenia Agapides είπε...

Υπέροχες κάρτες!!!!!!!! Ουάου!!!!!!! Και η σύνθεση, ενώ είναι διαφορετική σε ύφος και χρώματα από αυτές που μας έχεις συνηθίσει, είναι καταπληκτική!

Elena Stefanidou είπε...

Κατερίνα,είναι όλες πολυ όμορφες.
Σχετικά με την λευκή κάρτα της δικής μυ πρόκλησης θέλω να σου πω ότι είναι τόοοοσο πρωτοτυπη.Μάρέσει πολύ η αίσθηση του όγκου με το χαρτί και το ύφασμα.Πολύ ιδιαίτερη.Καλή επιτυχία γενικώς.