Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Get Creative.....δυο ακομα συνθεσεις!!!

Καλημερα απο την παγωμενη Κρητη!!!Πιστευω σημερα ειναι μια απο τις πιο κρυες μερες του χειμωνα!!!Ξερω οτι στις περισσοτερες δεν αρεσει ο χειμωνας,εμενα παντως ειναι η αγαπημενη μου εποχη!!Και μιας και κανει τοσο κρυο σιγουρα μενουμε περισσοτερες ωρες στο σπιτι!!!Ετσι εχουμε χρονο να δημιουργουμε...το Get Creative αυτο το μηνα ειχε πολλες προκλησεις!!Εγω προσπαθησα να συμμετεχω στις συνθεσεις μιας και με τις καρτες δεν τα παω πολυ καλα! Σημερα τελευταια μερα προκλησεων για αυτο το μηνα θα σας δειξω δυο συμμετοχες μου η μια ειναι της Μελενια η οποια μας ζηταει να χρησημοποιησουμε mist και musk....To mist που εκανα ειναι εμφανες, το musk δεν φαινεται ..χρησημοποιησα ενα κομματι τουλι αλλα δεν αποτυπωθηκε καλα...Εσεις θα κρινετε!!Εδω η συνθεση μου,η οποια ..ξεφευγει απο το στυλ μου αλλα μου αρεσει τελικα!!Χρησημοποιησα ενα λευκο κανσον..mist δεν ειχα κοκκινο και χρησημοποιησα hand made by me δηλ. εφτιαξα ενα δικο μου ...η ιδεα ηρθε πολυ ευκολα!ειχα αρρωστη την κορη μου ,της ειχα φτιαξει λοιπον τσαι με γευση φραουλας ...αν καταλαβατε με το φακελακι τσαγιου ειχα το πρωτο χρωμα..εβαλα και λιγο ακρυλικο κοκκινο,λιγο ρακι και ετοιμο το mist μου......
Και αυτη ειναι η συμμετοχη μου στην προκληση της Ελινας η οποια μας ζηταει να φτιαξουμε μια γυναικεια-κοριτσιστικη συνθεση..επισης μας δινει ενα σκετς το οποιο δεν ακολουθησα ακριβως μιας και οι φωτογραφιες μου ηταν μεγαλυτερες απο οσο ηθελα(δεν θα μαθω ποτε να εκτυπωνω σωστα μεγεθη!)Εχω τοποθετησει το LO πανω σε καμβα μιας και θα το κανω δωρο στην μικρουλα που ειναι στη φωτο!Χρησημοποιησα χαρτια της prima-madeline..τα οποια μου αρεσουν πολυ τα εχω απο περσι και ..λυπομουνα να τα χρησημοποιησω..μονο που δεν εκλαιγα οταν εκοβα τα λουλουδακια!!!!Ξερω-ξερω θα μου πειτε οτι ειναι λαθος μου και οτι τα χαρτια τα αγοραζουμε για να χρησημοποιουνται!!!Αλλα εγω εχω το εξης προβλημα......ποτε δεν ξερω τι θα φτιαξω..ξεκιναω λοιπον βαζοντας στον παγκο μου οτι υλικο νομιζω οτι ταιριαζει!!!Πολλες φορες κοβω τα χαρτια και μετα δεν μου αρεσουν στο στησιμο με αποτελεσμα να εχω ενα σωρο χαρτια καταστραμενα!!!!!!!!Τελος παντων...δειτε την συνθεση μου και ακουω γνωμες!!!!
Ενα μεγαλο συγνωμη στα κοριτσια που δεν συμμετειχα στις προκλησεις τους...θα το προσπαθησω ομως την επομενη φορα!! Φιλια και δεν ξεχναμε παλτα, σκουφακια, κασκολ ,γαντια και ισοθερμικα μπλουζακια!!!!!!!!!!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

waiting...

Καλημερα!!!Παρασκευη σημερα,νομιζω ειναι για ολους η καλυτερη μερα της εβδομαδας.... Τελευταια δεν εχω πολυ διαθεση για δημιουργια,ισως γιατι εχω βαλει πολλα στο κεφαλι μου και δεν ξερω τι να πρωτοκανω...ετσι επιλεγω να κανω..τιποτα!!!Δεν μπορω ομως να μην ασχοληθω καθολου με το scrapbooking! Γιαυτο το μηνα..το Get Creative εχει πολυ ενδιαφερουσες προκλησεις!Κοριτσια δεν μας εχετε αφησει να ησυχασουμε καθολου!!!Σημερα θα σας δειξω μια συνθεση που εκανα για την προκληση της Ελενης η οποια ζηταει να δημιουργησουμε κατι με σχηματα!!Εγω επελεξα παραλληλογραμμα!Στην φωτο ειναι ο γιος μου ο Κωνσταντινος....η μεγαλη του αγαπη ειναι οι μηχανες!!Ειμαι σιγουρη οτι παντα θα ειναι οι...αντιζηλες των κοριτσιων που θα μπουν στην ζωη του!Γυρω απο την σελιδα στολισα αμερικανικες πινακιδες(το ονειρο του ειναι να παει Αμερικη!)τις οποιες εκοψα απο το paper stash του Tim Holtz!Ολα τα υπολοιπα χαρτια τα εκοψα απο ενα περιοδικο του γιου μου (με μηχανες παντα)τα οποια μαζευει!!!Ξερω θα φωναζει οταν το ανακαλυψει αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα εντυπωσιαστει οταν δει την συνθεση...δεν την εχει δει ακομα!
Και εδω καποια κοντινα
Στην μικρη φωτο ειναι μια...μικρη επιδειξη των δυνατοτητων του που με πιανει ..κριση οταν τις βλεπω!
Ειναι πολυ δυσκολο να μεγαλωνεις ενα παιδι με τοσο παθος για τις μηχανες!!Πιστεψτε με δεν μπορω να κανω τιποτα!!Συνεχεια λεω οτι απο την κοιλια μου ειχε αυτο το παθος....εξαλου βοηθανε και τα γονιδια!Και ο αντρας μου ειχε αυτο το παθος το οποιο το εχει περιορισει στο ελαχιστο!!!Ειναι λογικο λοιπον οταν μεγαλωνει ενα παιδι σε ενα σπιτι με τοσα βιβλια και περιοδικα για μηχανες και αμαξια...να στραφει εκει...και ειδικα οταν ζει σε ενα περιβαλλον που ολοι μετακινουνται με μηχανες..Τις λεξεις, Φοβος,ανυσιχια τις εχω τρυπωσει στην πισω μερια του μυαλου μου...προσπαθω και το εχω καταφερει να τις ξεχνω οποτε λειπει απο το σπιτι.. Πολλα φιλια και να εχετε ενα ομορφο ΣΚ...

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

PROMISE...για το Get Creative!!

Καλημερα στην γειτονια!!!Παρασκευη σημερα που σημαινει οτι ερχεται το ΣΚ!!!Για πολλους ειναι μια καλη ευκαιρια για εξορμηση,συναντησεις με αγαπημενα προσωπα,μια βολτα η απλα χουζουρεμα στο σπιτι!!!Οτι και να κανετε ευχομαι να περασετε ομορφα!!! Εγω πηρα φορα με τις προκλησεις του Get Creative και σημερα θα σας δειξω μια συνθεση την οποια εχω βαλει πανω σε καμβα.Η Εφη μας ζηταει να φτιαξουμε οτι θελουμε αρκει να εχει χαρτονι!!Εγω εκοψα σε χαρτονι ενα swirl..αλλα δυστηχως δεν φαινεται γιατι το καλυψαν τα λουλουδια "ξεφυγα" λιγο με τον στολισμο!!!Ενω ηθελα να το κανω πιο λιτο δεν τα καταφερα...το χερι ...εβαζε απο μονο του!!!Το χαρτι ειναι εκρου κανσον το οποιο εβαψα με glimmer mist..νομιζω πετυχα ενα ομορφο αποτελεσμα!
Εδω μια κοντινη με τα λουλουδια(εχετε καταλαβει ποσο πολυ μου αρεσουν)!!!!!!
Ευτυχως που δεν "τοχω " με τις καρτες και το digital γιατι το μονο που θα εκανα αυτον τον καιρο θα ηταν να κανω συνθεσεις και καρτες......αλλα εχω και αλλη δουλεια που περιμενει να τελειωσω...αλλα μου εχει λειψει το scrapbooking και ξεκλεβω λιγο χρονο να δημιουργω!!! Εβαλα το promise σαν τιτλο αλλα δεν εκανα journaling....λεω να παρω μερος και στο BITW.... Ευχομαι να εχετε ενα ομορφο ΣΚ!!!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μια συνθεση για το Get Creative....

Kαλη χρονια σε ολη την γειτονια...με υγεια, λιγοτερο αγχος ,αισιοδοξια και μια μεγαλη ευχη η οποια ειναι και η επιθυμια μου για αυτον τον χρονο..μια καλυτερη και ποιοτικη ζωη οσο τουλαχιστον ειναι αυτο ειναι εφικτο!! Ευτυχως οι δημιουργιες μας βοηθανε να ξεχνιομαστε!!!Εγω τουλαχιστον δεν σταματησα καθολου να δημιουργω!Εφτιαξα γουρια, βραχιολακια,πινακες....εφτιαξα και μελομακαρονα!!!!Αυτο που μου ελειψε ηταν το scrapbooking!!Αλλα ξεκινησα πολυ δυναμικα!!!Το Get Creative εβαλε σκοπο να μην μας αφησει να "χαλαρωσουμε"...ξεκινησε λοιπον τον μηνα με αρκετες προκλησεις!!Η πρωτη προκληση της Ειρηνης ,αυτη και αν ειναι προκληση...ζηταει να φτιαξουμε μια συνθεση με 12 πραγματα!!!Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν ειμαι μεσα....ισως εβαλα περισσοτερα αλλα θα συμμετεχω με μια συνθεση που εφτιαξα .Η φωτο που χρησημοποιησα μου αρεσε πολυ παρολο που δεν ειναι καλοτραβηγμενη...ηξερα απο την πρωτη στιγμη τι θα εφτιαχνα!Το αποτελεσμα με εντυπωσιασε πολυ..αλλα απογοητευτικα οταν φωτογραφησα την συνθεση δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη...βλεπετε χαλασε η μηχανη μου και χρησημοποιω μια παλια!
Χρησημοποιησα 1)pattern paper της echo park little girl 2)DCWV the street lace 3)ενα κομματι υφασμα 4)φωτο 5)μια κορδελα 6)μια καρφιτσα απο την γιαγια 7)λουλουδακια απο κανσον 8)στρας 9)bliss-μικρα στρασακια 10)σφραγιδα απο την cars 11)διακοσμητικο καπελακι με φτερο 12)προσθεσα ενα χαρτακι με τον τιτλο .......και γαζωσα!!!!!αυτο δεν κρυβεται...χαχα! Τωρα αν ειναι κατι λαθος δεν πειραζει...εγω θα δηλωσω συμμετοχη!!!!Αν εχω πεσει εξω κοριτσια συγνωμη αλλα δεν γινοταν να αφαιρεσω τιποτα!!!!!!! Θα προπσαθησω να παρω μερος σε οσες προκλησεις μπορεσω...με τις καρτες δεν υποσχομαι...δεν τοχω!!Για το digital επισης δεν εχω ιδεα πως γινεται(αν καποια εχει οδηγιες στα Ελληνικα θα με ενδιεφερε...)να κανω την πρωτη μου προσπαθεια!Και για οσες δεν το ειδατε η καινουρια προκληση ..ηρθε απο την Εφη μας!!Πολυ ταλαντουχο κοριτσι και πολυ ενδιαφερουσα προκληση! Τελευταια στιγμη προσθεσα το ταμπελακι με τη λεξη wonder...θα συμμετεχω και στην προκληση του BITW που ηταει να χρησημοποιησουμε αυτην τη λεξη!! Φιλια και καλη βδομαδα !!