Τρίτη 29 Μαΐου 2012

SMILE...

...ναμαι παλι!!!Εχω τρελλες εμπνευσεις τελευταια...τα σκαμπανεβασματα του μυαλου μου..μεταφερονται στις δημιουργιες....παλι καλα που εχω και αυτες και ηρεμει το μυαλο μου!Σημερα σας εχω αλλη μια συνθεση ...εντελως διαφορετικη απο αυτην που ειδατε χτες..οτι σας ειπα....κακη ψυχολογια!!αλλα τρελλη εμπνευση!"Το μυαλο σου χορευει πεντοζαλη"(για οσες δεν ξερουν ο πεντοζαλης ειναι ενας απο τους ωραιοτερους χορους της Κρητης!)ετσι μου ειπε μια φιλεναδα χτες!!!δεν εχει και αδικο...σαν τρελο δουλευει το μυαλο μου αυτες τις μερες!Λοιπον η συνθεση που θα δειτε...ειναι πλεον απο τις αγαπημενες μου..για πολλους λογους!!Την εφτιαξα την Κυριακη...μια κακη μερα για μενα...πολυ σφιξιμο,αγχος και γενικα ειχα μια κακη διαθεση!!!!αλλα ειχα μια μικροσκοπικη φωτο της κορης μου.....και ηθελα να φτιαξω μια συνθεση με αυτην...ασχετα οτι στην κορη μου δεν αρεσει καθολου αυτη η φωτο της!!!!!Νομιζω οτι καταφερα να δημιουργησω κατι ομορφο...το λεω γιατι εμενα μου αρεσει πολυ το στυλ αυτης της συνθεσης!!Και ειλικρινα αυτη η συνθεση μου εφτιαξε την διαθεση! ..οπως ειπε μια σκραποφιλεναδα..τελικα οι περισσοτεροι λειτουργουμε καλυτερα κατω απο πιεση!μεγαλη αληθεια !!! εδω η συνθεση μου...

ενα κοντινο...τα τριανταφυλλακια ειναι αληθινα!!!αποξηραμενα..με καποια τεχνικη(πατεντα μου)..τα οποια εχω απο περσι...δεν νομιζω να χαλασουν,αφου ακομα αντεχουν!


Χρησημοποιησα την λεξη smile την οποια ζηταει το BITW στο οποιο θα παρω μερος!!!!! Καλο απογευμα σε ολη την γειτονια!!!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

when you have.......

Καλησπερα σε ολη την γειτονια...ελπιζω ολοι να ειστε καλα!!!!!!!Εγω λιγο πεσμενη ημουν χτες..αλλα ευτυχως η δημιουργια παντα με ανεβαζει!!!και φυσικα τα παιδια μου.....η φωτο που θα δειτε ειναι του γιου μου..το 2009...την βρηκα τυχαια μιας και την ειχε τραβηξει ενας φιλος του...γελασα με την ψυχη μου βλεποντας την...ναι αυτος ειναι ο Κωνσταντινος....η διαολια και η πλακα ..τα στοιχεια του!!!!Ετσι λοιπον χτες σερφαροντας στο ιντερνετ ειδα στο μπογκ του Creative scrappers τις ομορφες δημιουργιες των κοριτσιων και το επισης ομορφο σκετς κι σκεφτηκα να κανω μια συνθεση με την φωτο του γιου μου...με την οποια θα παρω μερος στην προκληση!!!Τα χαρτια που χρησημοποιησα στην συνθεση μου τα ειχε στειλει η Ελευθερια...ευχαριστω Ελ.Τον τιτλο της συνθεσης τον βρηκε η γκουρου των τιτλων Ελενη ευχαριστω Λενιω!!! ...η συνθεση μου..η οποια μου αρεσει..και στον γιο μου επισης...αν κατι με χαλαει με τα γραμματα...πειτε μου την γνωμη σας...
...και εδω μια κοντινη..
Ευχομαι να περασετε μια ομορφη βδομαδα!

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

cutie bug!!!

...η ανηψουλα μου..μια γλυκια ζουζουνα ...αυτη ειναι το θεμα της συνθεσης μου αυτην τη φορα...μια συνθεση που εφτιαξα για το Get Creative ακολουθωντας το ομορφο αλλα καπως δυσκολο σκετς της Μελενιας δεν τα παω καλα με τους κυκλους....Ξεκινησα την συνθεση γνωριζοντας τι υλικα ηθελα να χρησημοποιησω....λουλουδακια,πεταλουδιτσες και κουμπακια...το παρακανα λιγακι και αν η κορη μου δεν μου ελεγε"μαμα αρκετα εβαλες" ακομα θαβαζα!χαχαχα!!Ενα μικρο "ατυχηματακι" με αναγκασε να αλλαξω λιγο την σελιδα βαζοντας πινελιες απο gesso!!νομιζω ειναι ενταξει και ετσι...Η γκουρου Ελενη με βοηθησε κλασικα στον τιτλο με τα φοβερα αγγλικα της και τους καταπληκτικους τιτλους εξου και το ονομα Γκουρου!Ευχαριστω Λενιω αλλα και ολα τα κοριτσια για την βοηθεια σας! ...σας παρουσιαζω την κουκλιτσα που ακουει στο ονομα Ζωη!!!!
Θα γινω γραφικη αλλα μου αρεσει να διαβαζω τα σχολια σας και σας ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σας!!

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Το δωρο της Εβελινας

 

Καλημερα!Χρονια πολλα στους Κωνσταντινους και Ελενες...και γω να χαιρομαι τα παιδακια μου ..γιορταζουν και τα δυο...αλλα και τον αντρα μου που εχει τα γενεθλια του σημερα!
Θα σας δειξω ενα ομορφο δωρακι που εφτιαξα για την κορη μου...η Εβελινα εχει 2 ονοματα...Ευαγγελια-Ελενη...ειχα λοιπον ξεκινησει το δωρακι τον Μαρτιο ετσι ωστε να της το εδινα τοτε...μαλλον τα χαρτια που εβαλα δεν μου αρεσαν για κοριτσιστικο θεμα και το παρατησα....προχτες λοιπον σκεφτηκα να το "ξαναπιασω"
Εχω ενωσει 2 καμβαδες  25χ30 μεταξυ τους με μεντεσεδες..τους εντυσα με χαρτια τα οποια θα δειτε μεταμορφωθηκαν με gesso..στην ουσια καλυψα τα παλια χαρτια με αυτο το υλικο και περασα χρωμα απο πανω για να γινει πιο κοριτσιστικο!εφτιαξα και ενα μινι 11χ18...στο οποιο εβαλα φωτο της Εβελινας με τις φιλες της!Δεν ηθελα να χρησημοποιησω χαρτια γιαυτο τα "δουλεψα" με διαφορα υλικα...δαντελιτσες ,τουλια,χαρτια που βαζουμε μεσα σε συσκευασιες....και με την βοηθεια του gesso βγηκε το αποτελεσμα που θα δειτε...απλα πειραματιστηκα ..αλλα το αποτελεσμα με ικανοποιησε πληρως...ενθουσιαστικα μπορω να πω!Αρκετα φλυαρισα...δειτε το αποτελεσμα!
..... το δωρο!!!!

 

 P1010018P1010019

 P1010020P1010024

 

P1010026

ελπιζω να σας αρεσει …ειναι μια πολυ καλη ιδεα για δωρακι σε αγαπημενα προσωπα…η κορη μου ξετρελλαθηκε!!ηδη ψαχνει σε ποιον να φτιαξουμε το επομενο!

Δεν ξερω πως θα ειναι η αναρτηση γιατι δεν μπορουσα να κανω με τον blogger και δοκιμασα με τον Windows Live Writer….

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

..το πρωτο μου μινι!!!!

Καλημερα!!!!!!!!!πανεμορφη μερα για Κυριακατικη βολτουλα!! Σημερα θα σας δειξω το πρωτο μου μινι αλμπουμ....το οποιο ξεκινησα περσι....αλλα δεν καταφερα να το ολοκληρωσω...κατι δεν μου εκανε κλικ!με αφορμη το πανεμορφο αλμπουμ της Βαλιας το οποιο εινα καταπληκτικο ..ειπα να φτιαξω και εγω ενα!Παντα ειχα θεμα με τα μινι...ενω τα λατρεψα απο την πρωτη στιγμη δεν αποφασιζα να κανω ενα για μενα!Πιστευα και το πιστευω ακομα οτι ειναι αρκετα δυσκολο να φτιαξεις ενα μινι ολοκληρωμενο....Βρηκα ενα tutorial εδω το οποιο ειναι πανευκολο για εμας τις αρχαριες! Τα χαρτια που εχω χρησημοποιησει ειναι τα πρωτα μου χαρτια...τα οποια αγορασα στην πρωτη μου γνωριμια με το χομπυ ...εκοψα τους φακελους κολλησα τα χαρτια εφτιαξα τις τσεπες...μετα ομως "κολλησα".....το παρατησα μην ξεροντας τι να κανω ..να σας πω την αληθεια ειδα απειρα βιντεακια με εξυπνες θηκουλες ..φακελους και ολα τα σχετικα που θελει ενα μινι...δεν εκανα ομως τπτ απο οσα ειδα...μονο μια θηκη για tags την οποια χρησημοποιησα!Το εξωφυλλο που ειχα φτιαξει δεν ηταν αυτο που θα ηθελα...ετσι αφησα σε μια κουτα το μινι μου και συνεχισα με αλλες δημιουργιες...ηταν ομως ενας κρυφος ποθος να φτιαξω ενα....ετσι το αποφασισα οταν ειδα το μινι της Βαλιας!!Ξεκινησα λοιπον να φτιαξω ενα οπως το δικος της(μου αρεσε οπως το εδεσε)ειδα ξανα απειρα βιντεο ..ειδα πως φτιαχνεται ...το εφτιαξα αλλα δεν μου αρεσε!Φτιαχνω ενα αλλο...εκοψα τα αγαπημενα μου χαρτια...παλι δεν τρελλαθηκα με το αποτελεσμα!Ετσι σκεφτηκα να ξαναπιασω το "παλιο" μινι....αλλα επρεπε να φτιαξω ενα αλλο εξωφυλλο...ετσι και εγινε..εφτιαξα το εξωφυλλο που θα δειτε το οποιο εμενα προσωπικα αρεσει πολυ......εσωτερικα δεν με τρελλαινει αλλα πιστευω οτι επρεπε να το φτιαξω για να θυμαμαι πως ξεκινησα το χομπυ που λεγεται scrapbooking και με το οποιο εχω αποκτησει "ΠΑΘΟΣ" που ειναι και ο τιτλος του μινι μου...με αυτο θα συμμετεχω στην προκληση του enjoy scrapping που μας ζηταει να φτιαξουμε ενα μινι ... εδω το εξωφυλλο του μινι μου...
εσωτερικες σελιδες..στις οποιες θα βαλω φωτος ..η δεξια σελιδα προοριζοταν για εξωφυλλο!
και εδω το εξωφυλλο με το οπισθοφυλλο τα μονα που μου αρεσουν απο το μινι...
οφειλω να πω οτι η κατασκευη αυτου του μινι δεν ειναι καθολου δυσκολη και χρονοβορα....οσο αρχαρια και να ειστε...το θεμα ειναι τι θελετε να βαλετε μεσα...για μενα αυτο θελει χρονο.....σαν εμπειρια μου αρεσε...ηδη ξεκινησα το επομενο το οποιο ελπιζω να ειναι εσωτερικα καλυτερο απο το πρωτο!!!το σιγουρο ειναι οτι δεν θα σταματησω!!!!!!! να περασετε μια ομορφη μερα!

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

my passion

...εθισμος,εμμονη,παθος...ολα αυτα ειναι η τεχνη μας!!!Αυτα ειναι τα λογια μιας σκραποφιλεναδας....γκουρου των τιτλων..ετσι την ονομαζουμε στην ομαδα μας...ειναι εξπερ στους τιτλους και οχι μονο!!!!!!!!!!! Τι σημαινουν ολα αυτα θα σκεφτητε.....αλλη μια συνθεση αλλα και μια καρτα θα σας δειξω σημερα!!!!!!!ναι ..δημιουργω συνεχως...αυτο το χομπυ εχει γινει ΠΑΘΟΣ..εθισμος...εμμονη!!! Η συνθεση που θα δειτε ειναι φτιαγμενη για την προκληση της φιλεναδας μας της Λενας.η οποια μας ζηταει να φτιαξουμε μια συνθεση να αφορα το αγαπημενο χομπυ...η πολυ ταλαντουχα Μαρια η οποια ειναι GD,μας δελεασε με τις υπεροχες συνθεσεις της....εφτιαξα και εγω την δικια μου η οποια "βγηκε" απο ενα κουμπαρα ο οποιος φτιαχτηκε για συγκεκριμενο σκοπο...να συναντησω τις φιλεναδες που απεκτησα τον τελευταιο χρονο οι οποιες ειναι απο αρκετες περιοχες της Ελλαδας.....σκοπος ειναι λοιπον ενα crop (η εστω ενας καφες) μετα το καλοκαιρι... εδω ειναι ο κουμπαρας μου τον οποιο εφτιαξα στολιζοντας ενα κουτι παπουτσιων(χαχαχ εβαλα ψηλα τον πηχυ..λετε να γεμισει?) στοχος μου να μπαινει ενα ευρω την μερα!!!!!!!
και εδω η συνθεση που εφτιαξα..
ενα κοντινο...
Εδω θελω να αναφερω οτι ολα τα υλικα που εχω χρησημοποιησει ειναι απο την ανταλλαγη που καναμε με τις σκραποφιλεναδες μου τις προηγουμενες μερες...ευχαριστω κοριτσια!!!!!!!τα χαρτια που εντυσα το κουτι ειναι απο τα "σκουπιδια" οπως τα αποκαλεσε η Κελλυς...ευχαριστω κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπιζω να σας αρεσει η ..ιδεα του κουμπαρα και να ξεκινησετε και εσεις ενα..θα εκπληγητε με το ποσο που θα "βρητε" οταν τον ανοιξετε!!!!!!!!!!!! Και τωρα ηρθε η σειρα της καρτας....αυριο ειναι η γιορτη της μητερας...και μιας και εχω δημιουργικο οιστρο ..εκανα και μια καρτα για την μητερα μου....αρχικα ηθελα να την βγαλω πανομοιοτυπη με την συνθεση αυτη ετσι ωστε να της τα εδινα μαζι αυριο...αλλα ως συνηθως αλλο ξεκιναω και αλλο καταληγει!!!Mε αυτην την καρτα θα παρω μερος στην προκληση του Get Creative.....το οποιο ζηταει να φτιαξουμε μια καρτα με ενα στεφανι απο λουλουδια.....αρχικα ειχα βαλει ενα στεφανακι ..αλλα κατι δεν μου αρεσε...κατεληξα στο κεκακι το οποιο ηρθε στο μυαλο μου βλεποντας την κορη μου να τρωει ενα ...εκοψα λοιπον μια θηκουλα απο αυτες που περισεψαν χτες..εβαλα βαμβακι για ογκο το οποιο εντυσα με τουλι και πανω κολλησα λουλουδακια πλεκτα....η κορδελιτσα (Washi tape)που βλεπετε στην κατω μερια με το thank you ειναι απο χαρτοταινια την οποια εβαψα με ακρυλικο λευκο και μετα την σφραγισα...την ιδεα μας εδειξε σημερα η Ζεφφυ..Ζεφφακι ευχαριστουμε πολυ!!!!!! να και η καρτουλα μου...
.......για το αν αρεσει στην μαμα δεν ειμαι σιγουρη...δεν της αρεσουν τα δωρα...δεν θελει να της αγοραζουμε τιποτα...και μεχρι να της εξηγησω οτι τα εφτιαξα μονη μου θα με εκνευρισει αφανταστα με την μουρμουρα της!!!!!!!!!Εγω ευχαριστηθηκα με τις συνθεσεις και την καρτουλα μου αυτες τις μερες...ακομα αναρωτιεται μια φιλεναδα μου και προσπαθει να εξηγησει...3 εντελως διαφορετικες συνθεσεις(και εννοει το στυλ της καθε μιας) που εκανα τελευταια χαχα!τι σημαινουν??σιγουρα μου λεει κατι δεν παει καλα με σενα..αυτα ειναι σκαμπανεβασματα... λεει τωρα αυτη!Αχ! βρε φιλεναδα ολα καλα πανε..απλα ετσι ειναι η δημιουργια!!!!!!!!!!!! Να εχετε ενα ομορφο ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

fly my butterfly!!!

Καλημερα σε ολη την γειτονια!!ελπιζω να εισαστε ολοι καλα!!!!!!!
Η σημερινη αναρτηση "εχει"μια συνθεση την οποια εφτιαξα για την προκληση της Χρυσας δεν ακολουθησα "πιστα" το σκετς..τι να κανω το χερι "εφευγε" ..μονο του....οπως θα δειτε δεν εβαλα λουλουδια και πολλα διακοσμητικα παρα μονο πεταλουδες και χαντρουλες(χαχχα λιγα ειναι??)....η συνθεση εμενα προσωπικα μου αρεσε ..ειναι κατι διαφορετικο αποτι φτιαχνω συνηθως και η συγκεκριμενη φωτο απο τις αγαπημενες μου.....Νοεμβριος 2011 στο γαμο των κουμπαρων μας!!Ο τιτλος εχει μια ιδιαιτερη σημασια(ευχαριστω Παρασκευη)..



εδω κοντινες φωτο..


..εβαλα την λεξη smile την οποια ζηταει το BITW στην προκληση γιαυτον το μηνα και στην οποια θα συμμετεχω..
Περιμενω τα σχολια σας....τα οποια ειναι πολυ σημαντικα για μενα!!
Να περνατε παντα καλα....

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επιτελους εκανα την κληρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Καλο μηνα!!!
Ξερω ειμαι απαραδεκτη με την καθυστερηση για το giveaway μου...σημερα αποφασισα λοιπον να κανω την κληρωση...ειχα υποσχεθει φωτο απο τα δωρακια..και αυτο δεν εκανα!Οι νικητριες αν θελουν μπορουν να κανουν αναρτηση οταν θα παραλαβουν τα δωρακια τους!!Αποφασισα ομως να κανω και ενα τεταρτο δωρακι.....ελπιζοντας να συγχωρεσετε το οτι αμελησα την κληρωση....για οσες δεν το ξερουν φτιαχνω το εργαστηριο μου με αποτελεσμα τα περισσοτερα πραγματα ηταν σε κουτες..σιγα-σιγα μπαινουν στην θεση τους!!!Οι συμμετοχες ηταν 63...εκανα την κληρωση με τον παραδοσιακο τροπο...τα χερακια της κορης μου τραβηξαν δυο τυχερα χαρτακια και τα χερια του αντρα μου αλλα δυο...ο γιος ελειπε οποτε αρκεστηκα στα δυο μελη της οικογενειας!παμε......
εδω ολες οι συμμετοχες..

εδω τα χαρτακι διπλωμενα..επελεξα αυτο το κουτι..το οποιο πηγαινε για πεταμα..η πεθερα μου ειχε αγορασει ενα ρολοι...εγω λοιπον το πηρα ελπιζοντας καποια στιγμη να φτιαξω ενα shadow box..μην πετατε λοιπον τετοια πολυτιμα σκουπιδια!!!!!


και εδω οι νικητριες...το πρωτο χαρτακι που επελεξε η Εβελινα ειναι της Αμαλιας η οποια κερδιζει το κιτ για το αλμπουμ!!
το δευτερο χαρτακι το επελεξε παλι η Εβελινα και ειναι η Μαιρη η οποια κερδιζει τα χειροποιητα διακοσμητικα!!!!!!
το τριτο ηταν επιλογη του αντρα μου και νικητρια ειναι η Αναστασια η οποια κερδιζει τις σαγιοναρες και τα απαραιτητα για να τις στολισει!!!!!
το τεταρτο δωρακι παλι τραβηξε ο αντρας μου, κερδιζει η vita και ειναι δωρο εκπληξη!


Κοριτσια επικοινωνηστε μαζι μου για τα δωρακια...τωρα με τις κοπελες που ειμαστε κοντα θα ηθελα να συναντηθουμε να τους δωσω τα δωρακια τους!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω για αλλη μια φορα για τα ομορφα σας σχολια....δινουν δυναμη και πολυ χαρα..εξαλου το γνωριζετε οσες εχετε μπλογκ!!!!!!!!!!
ευχομαι να περασετε ενα ομορφο 4ημερο!!!!!!!!!